Zánik nezaplatenej daňovej sankcie k zaplatenej dani z príjmov (Nariadenie vlády SR č.48/2020Z.z.) - Pastierik, Vladimír
Vláda SR vydala Nariadenie vlády SR č.48/2020 Z.z. o zániku daňového nedoplatku zodpovedajúceho nezaplatenej sankcii prislúchajúcej k zaplatenej dani z príjmov s účinnosťou dňom vyhlásenia 19.marca 2020. Vláda SR podľa ustanovenia §160 ods.3 zákona č.563/2009 Z.z. o správe daní (daňový poriadok) nariaďuje opatrenia na zmiernenie hospodárskych dosahov vírusovej pandémie.