Mediácia v oblasti duševného vlastníctva - Ďuriančiková, Zuzana
Všeobecne o konfliktoch a sporoch. Spôsoby riešenia konfliktov a sporov v minulosti. Mediácia ako dobrovoľný, dôverný, neformálny, flexibilný a štruktúrovaný proces riešenia sporov, v ktorom je stranám nápomocný mediátor. Inštitút mediácie na území Slovenskej republiky. Mediácia v oblasti duševného vlastníctva. Mediácia v Svetovej organizácii duševného vlastníctva. Mediácia v Úrade Európskej únie pre duševné vlastníctvo. Mediácia vo vybraných krajinách. Technológie v mediácii.