<The> Human Development Index in ASEAN Countries - Syadullah, Makmun
Vplyv menovej a fiškálnej politiky súčasne na ľudský rozvoj v krajinách ASEAN. Ukazovatele fiškálnej a menovej politiky. Model indexu ľudského rozvoja. Použitie panelových dátových modelov šiestich krajín ASEAN - konkrétne Vietnamu, Thajska, Indonézie, Kambodže, Malajzie a Singapuru za odbobie rokov 2010 - 2015.