Pojištění rekreačních sportovců - Dobiáš, Petr
Poistenie športovcov patrí medzi poistenie osôb a to konkrétne úrazové poistenie a poistenie pre prípad choroby. Poisťovne ponúkajú poistenie rekreačných športovcov v rámci cestovného poistenia, kde predmetom pripoistenia bývajú rizikové športy. Vymedzenie rozdielov medzi poistením rekreačných, amatérskych a profesionálnych športovcov. Poistné podmienky. Poistné a poistné plnenie.