Prvé slovenské aj európske skúsenosti s novou právnou úpravou zájazdov a spojených cestovných služieb - Jurčová, Monika
Nová smernica EÚ o balíkoch cestovných služieb a spojených cestovných službách. Dôležitosť rozlišovania medzi zájazdom a spojenými službami cestovného ruchu. Cestovné služby obstarané v online prepojených rezervačných systémoch - prvé európske reflexie. Transpozícia smernice a slovenské skúsenosti. Ochrana v prípade platobnej neschopnosti organizátora. Zmena cestujúceho. Samostatná služba cestovného ruchu.