Mediating the Form and Direction of Regional Sustainable Development: The Role of the State in Renewable Energy Deployment in Selected Regions - De Laurentis, Carla
Úloha regiónov v zavádzaní politík o obnoviteľných zdrojoch energie (OZE). Skúmanie vzájomného vzťahu medzi štátnou politikou a rozvojom OZE. Poukázanie na rozdiely v regionálnych kompetenciách v oblasti implementácie OZE politík medzi Talianskom a Anglickom.