Trends in the Educational Process Due to 4th Technological Revolution - Cárachová, Magdaléna
Poukázanie na možnosti využitia inovatívnych prvkov vo vzdelávacom procese už v súčasnom období. Priemysel 4.0 je založený na dramatickom vývoji nových technológií, ktoré menia spoločnosť ako celok a prinášajú nové formy práce. Pokiaľ ide o vzdelávanie, zdá sa, že pod vplyvom zmien v priemysle a vo svete práce bude dopyt po nových kvalifikovaných pracovníkoch s novými zručnosťami. Optimálna kvalifikácia budúcich pracovníkov a prispôsobenie existujúcich pracovníkov novým požiadavkám môže zabezpečiť nový prístup k organizácii a obsahu vzdelávania. Vzdelávanie 4.0. Hlavné trendy v oblasti vzdelávania a ich špecifikácia.