Selected Aspects of Employee Training - Cárachová, Magdaléna
Problematika podnikateľského vzdelávania a súčasný stav vo vzdelávaní zamestnancov. Kvalifikovaná pracovná sila, ktorá má potrebné vedomosti, zručnosti, talent a kreativitu, sa stáva dôležitým zdrojom úspechu v podniku. Úroveň ľudského kapitálu sa môže zvýšiť, či už prostredníctvom formálneho vzdelávania alebo prostredníctvom rôznych foriem vzdelávania a odbornej prípravy na pracovisku. Z hľadiska podnikov a organizácií patrí vzdelávanie a odborná príprava medzi najdôležitejšie investície do ľudského kapitálu. Trendy v podnikovom vzdelávaní. Formy vzdelávania. Komunikácia a mäkké zručnosti.