Klasifikácia a funkcia komunitných záhrad v meste - Hencelová, Petra
Komunitné záhrady: koncepty, klasifikácie a funkcie. Klasifikácia komunitných záhrad na území mesta Bratislava. Funkcie komunitných záhrad.