Sociálny kapitál a subjektívna pohoda na Slovensku - Mrva, Marianna
Epistomologické otázky skúmania subjektívnej pohody. Meranie subjektívnej pohody. Determinanty subjektívnej pohody. Sociálny kapitál. Indikátory sociálneho kapitálu. Sociálny kapitál vo Výskume európskych hodnôt.