Rukoväť audítorských štandardov medzinárodný audítorský štandard (ISA) 720 - zodpovednosť audítora za iné informácie - Krišková, Petra, 1981-
ISA 720 sa zaoberá zodpovednosťou audítora týkajúcou sa iných informácií, čo v tomto kontexte predstavujú informácie obsiahnuté vo výročnej správe. Riziko, že výročná správa, ktorá je v nesúlade s účtovnou závierkou, môže indikovať práve nesprávnosť v účtovnej závierke alebo výročnej správe. Zodpovednosť audítora za iné informácie platí bez ohľadu na to, či audítor získal iné informácie pred alebo po dátume správy audítora. Úlohou audítora je posúdiť, či medzi inými informáciami (výročnou správou) a účtovnou závierkou neexistuje významný nesúlad.