Automatizácia umožňuje e-shopom efektívny skladový manažment - Szmrecsányi, Tomáš
Výrazné posilnenie významu elektronického obchodu v období pandémie koronavírusu. Pomoc zákazníkom a zároveň dodržanie prísnych hygienických opatrení. Automatizované sklady podmienkou úspechu. Využívanie dopravníkov. Bezobslužná manipulačná technika na scéne. Individuálny prístup ku zákazníkom.