Termination of Empoyment in the Slovak Republic as a Key Issue of HR Management - Nosková, Milena
Príručka pre odborníkov v oblasti ľudských zdrojov a laickú verejnosť v špecifickej oblasti, v ktorej je ukončenie zamestnania v konkrétnych podmienkach Slovenskej republiky. Ukončenie zamestnania v Slovenskej republike ako výzva pre odborníkov v oblasti ľudských zdrojov z dôvodu komplexnosti a prísnych požiadaviek na dodržiavanie právnych predpisov. Ukončenie dohodou, ukončenie výpoveďou, okamžité ukončenie a ukončenie v skúšobnej dobe, ako aj mnohostranné vydanie hromadného prepúšťania.