Vhodne nastavená kombinácia mzdy a bonusov prináša výsledky - Szmrecsányi, Tomáš
Ciele dobrého zamestnávateľa - vytvoriť podmienky, aby sa zamestnanec cítil bezpečne, spokojne a vytváral tak hodnoty. Dôležitosť nefinančného aj finančného odmeňovania. Motivácia zamestnancov a ich výkony. Finančné prostriedky na sociálny program. Odmeňovanie, poskytovanie benefitov vo vybraných podnikoch: Gefco, Tauris Group, Geis a Volkswagen Slovakia.