Industry 4.0 - Technological Priorities in the Slovakia - Balog, Miroslav
Predstavenie konceptu Industry 4.0 - podpora v SR. Národná stratégia inteligentnej špecializácie (RIS3) - prioritné oblasti. Technologické priority v oblasti transferu technológií a rozvoja inteligentného priemyslu SR. Komparácia technologických oblastí. Produktové línie relevantné k Industry 4.0.