Plynovod Nord Stream 2 přes překážky míří do finiše - Adámková, Alena
Výstavba plynovodu Nord Stream 2 sa blíži do záverečnej fázy. Opatrenia, ktoré komplikujú spustenie do prevádzky. Americké sankcie. Odmietnutie žiadosti o udelenie výnimky z niektorých pravidiel energetickej legislatívy Európskej únie. Zvyšovanie závislosti na ruskom plyne. Tranzit plynu z Ruska do Nemecka cez Českú republiku. Plynovod Eugal naväzujúci na Nord Stream 2.