Vybrané daňové úpravy súvisiace s finančným majetkom - Brnová, Miroslava
Rozbor vybraných prípadov súvisiacich s cennými papiermi a finančným majetkom. Zdanenie resp. oslobodenie príjmov z predaja cenných papierov u fyzických osôb a právnických osôb a vstupná cena finančného majetku.