Fotovoltaika pro domácnosti (už) není žádný luxus - Smolka, Martin
Snaha Českej republiky zvýšiť podiel obnoviteľných zdrojov energie do roku 2030 na 22 percent. Využitie foltovoltaickej elektrárne v domácnosti. Administratívna záťaž. Akumulácia energie, vhodný systém riadenia spotreby. Dotačný program - Nová zelená úsporám.