Mimoriadne opatrenia na zmiernenie dôsledkov pandémie koronavírusu v oblasti dane z príjmov, správy daní, DPH, dane z motorových vozidiel, účtovníctva, správnych poplatkov a používania registračných pokladníc - Fischerová, Anna
Analýza opatrení prijatých v nadväznosti na vyhlásenie mimoriadnej situácie s cieľom zmierniť negatívne následky pandémie na obyvateľov a podnikateľský sektor.