COVID-19 a medzinárodné zdaňovanie - Kočiš, Michal
Analýza vybraných daňových inštitútov v oblasti medzinárodného zdaňovania, definovanie ich funkcionality. Aktuálne otázky vznikajúce v súvislostí s uplatňovaním zmlúv o zamedzení dvojitého zdanenia v čase koronakrízy.