Daňová obhajoba v praxi - Pastierik, Vladimír
Štruktúra daňovej obhajoby. Daňový poriadok, dôležité pojmy, daňové priznanie, dokazovanie, daňová kontrola, námietka, preplatok a ďalšie. Správne súdnictvo - žaloba v daňovej veci. Prokuratúra (zákon č. 153/2001 Z.z. o prokuratúre), dvojitá podmienka neuznania odpočtu DPH a ďalšie. Daňové a vybrané hospodárske trestné činy.