Plaidoyer pro globální sociologii v době koronaviru - Pleyers, Geoffrey
Ako sa ľudstvo dostane z koronavírusovej pandémie to záleží na medicíne, vede a vytvorení vakcíny. Rovnako pôjde o výsledok pokračujúceho zápasu o sociálny, politický i geopolitický význam pandémie i sveta po pandémii.