Technológia slúžiaca na zadržiavanie koronavírusu: potenciálne hrozby pre ochranu ľudských práv - Kołodziejczyk, Marta
Ochrana súkromia v súčasnosti, keď technické spoločnosti ako Facebook, Apple, Twitter, Amazon a Google disponujú údajmi svojich používateľov a skúmajú spôsoby ich vyžitia v boji proti COVID-19. V súvislosti s korona-krízou môžu byť z dôvodu bezpečnosti porušované individuálne práva a slobody. Vývoj sledovacích technológií a zariadení v podmienkach pandémie koronavírusu.