China - Globalization-World Empiracal Analysis of Connections - Hadaś-Dyduch, Monika
Analýza globalizácie Číny v kontexte komparatívnej analýzy s ostatnými krajinami. Analýza bola založená na indexe globalizácie odrážajúcej: skutočné ekonomické toky, hospodárske obmedzenia, údaje o informačných tokoch, údaje o osobnom kontakte a údaje o kultúrnej blízkosti. Identifikácia krajín, ktoré sú najviac podobné Číne v rámce globalizácie a určenie jej doby trvania.