Sociálne podniky - príležitosť pre uplatnenie na trhu práce - Hvastová, Jozefína, 1969-
Podstata sociálneho podnikania. Legislatívna úprava sociálnych podnikov na Slovensku. Situácia v oblasti sociálneho podnikania na Slovensku.