Nové možnosti finančnej motivácie občanov k triedeniu komunálneho odpadu - Stričík, Michal, 1969-
Základom zvýšenia motivácie občanov k triedeniu komunálneho odpadu v jednotlivých obciach a a mestách na Slovensku je prijatie možnosti odmeňovať občanov nielen na základe minimalizácie množstva vyprodukovaného odpadu, ako to je pri množstvovom zbere komunálneho odpadu, ale aj na základe množstva vytriedeného odpadu.