Marketing Management of a Nonprofit Organization - Shemyatikhina, L.
Doplnenie teoretických a aplikovaných marketingových ustanovení neziskovej sféry. Obsah marketingového manažmentu neziskových organizácií (NO). Fázy procesu vzťahu NO so spotrebiteľmi.