Novely zákona o niektorých mimoriadnych opatreniach vo finančnej oblasti v súvislosti so šírením COVID-19 - Jurčíková, Božena
Legislatívne úpravy zákona č. 67/2020 Z. z. o niektorých mimoriadnych opatreniach vo finančnej oblasti v súvislosti so šírením nebezpečnej ľudskej choroby COVID-19. Dve novely a nariadenie vlády súvisiace s uvedeným zákonom. Opatrenia v oblasti finančnej pomoci. Opatrenia v oblasti odkladu splátok úveru poskytnutého spotrebiteľovi. Komentár k druhej novele. Opatrenia v oblasti dane z príjmov. Opatrenia v colnej oblasti. Ďalšie opatrenia.