Zmluva o tichom spoločenstve - Čurila, Dušan
Ucelená právna úprava zmluvy o tichom spoločenstve v zákone č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v z. n. p. Zmluvné strany. Forma a obsah zmluvy o tichom spoločenstve. Vznik a zánik účasti tichého spoločníka. Predmet vkladu. Informačné práva a povinnosti. Podiel na zisku a podiel na strate.