Platenie preddavkov na daň z príjmov fyzickej osoby počas pandémie - Jambrichová, Silvia
Obdobie pandémie vymedzené v zákone č. 67/2020 Z. z. v súvislosti so šírením nebezpečnej choroby COVID-19. Opatrenia prijaté v oblasti platenia preddavkov na daň počas obdobia pandémie. Príklady z praxe.