Kniha o reklamě - jak dělat reklamu, aby se vyplácela - Pavlů, Dušan
Prelomová publikácia z oblasti teórie a praxe reklamy na území Československa vydaná spoločnosťou Reklub (Reklamní klub Československý) v roku 1940. Vysoká úroveň vtedajšej českej reklamnej teórie. Reprezentatívny prehľad stupňa rozvoja reklamnej teórie a praxe v rôznych oblastiach. Rámcová tematická typológia publikácie ako cenného historického zdroja.