Zaostáváme v CSR za světem? Příklad nadnárodní společnosti McDonald's - Vrbková, Lucie
Stratégia CSR v medzinárodnej spoločnosti McDonald's, ktorá je najväčším reťazcom fastfood reštaurácií na svete. Stratégia "Scale for Good", ktorá naznačuje ciele, ako začleniť sociálne a environmentálne otázky do jadra svojho podnikania. Porovnanie aktivít CSR v zahraničí a v Českej republike.