Ukázala sa dôležitosť domácej produkcie - Petrášová, Michaela
Mnoho firiem muselo počas koronakrízy rýchlo zareagovať a zmeniť výrobu. Súviselo to so zmenou spotrebiteľského dopytu v oblasti dezinfekcie, rúšok a trvanlivých potravín. Reagovať museli aj e-shopy, ktoré zaviedli prísne bezpečnostné opatrenia. Súvisiace ťažkosti a starosti daných obchodov. Ponaučenia do budúcnosti. Zamestnanec ako kľúčový faktor.