Novými jedničkami trhu jsou ČSOB a Kooperativa. Jejich náskok je značný - Sobková, Martina
Prehľad vývoja finančného trhu v ČR. Bilančné sumy bánk. Vývoj vkladov a úverov. Spomalenie hypotekárneho trhu. Zmeny v poistnom trhu.