Globální prostředí a inovativní finanční mechanismy pro naplnění rozvojových udržitelných cílů - Saxunová, Darina
Skúmanie inovatívnych finančných mechanizmov, ktoré úspešne pomáhajú získať dostupný kapitál k financovaniu globálneho rozvoja. Zameranie na inovatívne trendy druhov financovania na Slovensku.