Význam generovania hodnôt náhodnej premennej pri výučbe teórie pravdepodobnosti - Páleš, Michal, 1984-
Faktory, týkajúce sa výučby teórie pravdepodobnosti s využitím generovania hodnôt náhodnej premennej v jazyku R. Zvýšenie motivácie a aktivity študentov a podpory logického myslenia.