Vliv dětí na kupní rozhodování v rodině - Vávra, Oldřich
Kúpne rozhodovanie v rodine. Skúmanie či deti rodičov ovplyvňujú pri kúpnom rozhodovaní. Zisťovanie či vplyv detí pri kúpnom rozhodovaní je väčší pri niektorých produktových kategóriách alebo či na produktovej kategórií nezáleží. Skúmanie či sa líší intenzita vplyvu detí pri kúpnom rozhodovaní podľa pohlavia rodičov, či sú viac ovplyvniteľné matky nebo otcovia a čo deti podľa rodičov najviac ovplyvňuje pri výbere produktov.