Využívanie poznatkov behaviorálnych vied počas COVID-19 pandémie - Fehérová, Martina, 1992-
Sumarizácia vybraných behaviorálnych poznatkov, ktoré slúžia pre lepšie pochopenie toho, ako zvládať situáciu počas pandémie COVID-19.