Kontrola vybavovania sťažností - Konečná Veverková, Ingrid
Kontrola vybavovania sťažností zo strany hlavného kontrolóra. Najčastejšie sa vyskytujúce nedostatky, ktoré hlavní kontrolóri zisťujú. Lehoty podľa zákona o sťažnostiach - prehľad.