Podpory v poľnohospodárstve SR rokoch 2010 – 2017 a monitoring podpôr v krajinách OECD - Ďuričová, Ivona
Hodnotenie vývoja podpôr do poľnohospodárstva Slovenskej republiky od roku 2010 po rok 2017. Všetky druhy podpôr do poľnohospodárskeho sektora sa realizovali prostredníctvom Pôdohospodárskej platobnej agentúry. Podpory sú zatriedené do piatich hlavných skupín: priame platby, podpory v rámci organizácie trhu, podpory na rozvoj vidieka, štátna pomoc s národnými opatreniami a všeobecné služby. Vývoj podpôr do poľnohospodárstva krajín OECD prostredníctvom ukazovateľa PSE.