Nerovnomerné dopady pandémie a nerovný prístup k digitálnym riešeniam - Jankovič, Patrik, 1992-
Rizikovosť podnikateľských oblastí podľa indexu fyzickej blízkosti. Najviac postihnuté odvetvia. Digitálna práca. Digitálne vzdelávanie.