Opatrenia v oblasti účtovníctva a účtovanie štátnej pomoci počas pandémie koronavírusu - Gášpárová, Eva
Opatrenia v oblasti účtovníctva. Účtovanie štátnej pomoci. Finančná pomoc na podporu udržania prevádzky a udržania zamestnanosti a podporu SZČO. Odklad splácania úveru. Odklad splatnosti poistného a odpustenia platenia poistného. Príklady.