Daňová kontrola a daňové konanie počas obdobia pandémie - Betáková, Jaroslava
Zákony č. 67/2020 Z.z. a č. 96/2020 Z.z. o niektorých mimoriadnych opatreniach vo finančnej a daňovej oblasti a to: zmeškanie lehoty, prerušenie daňovej kontroly a prerušenie daňového konania.