Impact of Societas Europaea on Risk Increase in Making Economic Decisions of Users of Financial Statements in Slovak Republic - Palijová, Nikoleta, 1995-
Zhrnutie výskumu o tom, ako Societas Europaea (SE) so sídlom v Slovenskej republike nepriamo zvyšuje riziko, že externí používatelia ich účtovnej závierky prijmú nesprávne ekonomické rozhodnutia. SE nepriamo zvyšuje riziko nesprávnych ekonomických rozhodnutí externých používateľov v dôsledku toho, že nevykonáva svoju povinnosť ukladať finančné výkazy do Registra účtovných závierok.