Používanie štátneho jazyka pri správe daní v otázkach a odpovediach - Jurčíková, Božena
Pojem štátny jazyk pri správe daní podľa daňového poriadku. Otázky ohľadom tlmočenia pri správe daní. Jazyk národnostných menšín a legislatíva.