Food Wastage as a Display of Consumer Behaviour - Hazuchová, Naďa
Spotreba sa neustále zvyšuje, rovnako ako počet nespotrebovaných výrobkov v rozvinutých ekonomikách. Spotreba potravín a plytvanie potravinami v domácnostiach v Českej republike. Identifikovanie spotrebiteľského správania domácností v oblasti spotreby potravín, odpadu a plytvania potravín. Analýza z hľadiska druhov, množstva i výdavkov na potraviny a príjmami domácností.