Vývoj inštitucionalizácie starostlivosti o životné prostredie na Slovensku - Klinda, Jozef
Právne a organizačné základy starostlivosti o životné prostredie. Koordinácia rezortov, zodpovedných za sektory starostlivosti o životné prostredie. Inštitucionalizácia starostlivosti o životné prostredie na celoštátnej úrovni. Inštitucionalizácia starostlivosti o životné prostredie na Slovensku po roku 1969. Vznik prvého samostatného ústredného orgánu starostlivosti o životné prostredie.