Vznik Slovenskej komisie pre životné prostredie a jej transformácie - Miklós, László
Vznik a činnosť Slovenskej komisie pre životné prostredie. Kompetencie Slovenskej komisie pre životné prostredie. Prvá environmentálna politika Slovenskej republiky. Odborná podpora novej ekologickej politiky.