Estonian Identity Construction Between Nation Branding and Building - Polese, Abel
Budovanie národnej identity. Budovanie národnej značky v období post-socializmu. Budovanie estónskej národnej značky a snaha o zviditeľnenie na medzinárodnej scéne. Projekt Enterprise Estonia na podporu rozvoja podnikania a regiónu.