Waste Management of EU Countries Related to Circular Economy Issues - Zorkóciová, Otília, 1954-
Meranie ukazovateľov obehového hospodárstva stanovených EÚ na analýzu, porovnanie a hľadanie nových riešení krajín V4. Porovnanie prvkov obehu v EÚ a načrtnutie možného vývoja. Použitie matematicko-štatistických a grafických metód na špecifikovanie a objasnenie základných súvislostí a vývojových trendov príslušných ukazovateľov.